Ambassade van België in Polen en Litouwen

België in Polen en Litouwen

Welkom op de website van de Ambassade van België in Polen en Litouwen!

Onze ambassade is een diplomatieke missie opgericht om de belangen van België in het buitenland te vertegenwoordigen en te bevorderen.
De consulaire afdeling is tegelijkertijd van cruciaal belang voor Belgische burgers die in Polen en Litouwen wonen, werken of naartoe reizen.
Verdere informatie vindt u in specifieke delen van deze website.

 

 

Ieder verzoek voor een afspraak met de consulaire diensten van de Ambassade online moet worden ingediend door het invullen van het volgende formulier: https://appointment.diplomatie.be/Home/Index/8491d455-fcfa-4297-923a-d729246ffc3a.

Nieuws

18 Mar

België verwelkomt de hernieuwing, vandaag 18 maart 2023, van het Graaninitiatief voor de Zwarte Zee (“Black Sea Grain Initiative” of “BSGI”), die op 22 juli 2022 door de Verenigde Naties, de Russische Federatie, Turkije en Oekraïne ondertekend werd.

17 Mar

Tijdens een werkbezoek in Oeganda heeft Caroline Gennez, Minister van Ontwikkelingssamenwerking, de resultaten geëvalueerd van het Belgisch internationale samenwerkingsprogramma in Oeganda.

09 Mar

Na 22 dagen bemand te zijn geweest door Belgisch medisch personeel, is het veldhospitaal van B-FAST in Kirikhan op 9 maart gedoneerd aan Turkije.

08 Mar

Dit jaar vieren we de 75e verjaardag van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, die door alle lidstaten van de Verenigde Naties is onderschreven.

03 Mar

Vanaf volgende week donderdag 9 maart neemt Turkije de regie in handen van het Belgische veldziekenhuis in Kirikhan.